top of page

The new generation of Vinnietrans

Vinnietrans - New Generation

Vinnie Jespers

 

Vinnietrans Fansite

Vinnietrans 1995-2016 

 

Vinnietrans is een familiaal bedrijf opgericht in 1995, waarbij persoonlijke service, flexibiliteit en know how hoog in 't vaandel wordt gedragen. Ons magazijn en kantoor zijn centraal gelegen in de Antwerpse haven, in een straal van 2km bij alle uit- en invalswegen.

 

Vanaf 1995 na oprichting van Vinnietrans, is het bedrijf steeds met eigen middelen gestaag blijven groeien. Nu anno 2016 tellen wij 8 trekkers en 37 getrokken eenheden voor onze totale  vloot  capaciteit. Wij hebben opleggers voor de meest verschillende transportaanvragen gaande van container chassis met met alle aansluitingen (ook 45' met lange nek en volledig vergund voor wegcode), gensets, X-steering, flats, enz. Tevens hebben wij een groot aanbod van plateauwagens met twistlocks, zijborden en alle desbetreffende vergunningen voor uitzonderlijk vervoer. Huifwagens met schuifdak, openend voor en achter, met rails in de vloeren om de ladingen met speciale lashing en securingszegels te vergrendelen zodat verschuivingen onmogelijk worden.

Stelselmatig  zijn wij een begrip geworden in de Antwerpse haven voor bestemmingen allerlei met diverse  moeilijkheidsgraden. In onze foto sessie kan u zelf de verschillende opdrachten van diverse aard bewonderen en beoordelen. Ondertussen hebben we ook 2 magazijnen waar we de volledige logistieke behandeling van onze klanten verzorgen. d.w.z Lossen en laden van alle goederen, palletgoed, maar ook de moeilijkere items project cargo tot 100ton., inclusief lashing en securing van deze goederen, alsook het verpakken van deze goederen in kisten van allerlei aard en diverse afmetingen.

Fumigaties van palletgoed of containers met desbetreffende certificaten zijn ook een reeks van mogelijkheden die wij u kunnen bieden.  Zelfs met het verwerken van grote partijen goederen logistiek of op wielen zullen wij steeds een grote voorsprong op onze concurrenten kunnen behouden vermits onze know how een zeer grote varia heeft, alles persoonlijk opgevolgd wordt, en we steeds in nauw contact staan met onze klanten.

 

Bestemmingen allerlei zijn voor Vinnietrans a way of life. Vermits wijzelf jarenlang door Oost- en West-europa  gezworven hebben (van Moskou tot Marrakesh), met diverse goederen en bestemmingen, hebben wij een grote voorsprong op het verre internationale werk.

 

Tekst oorspronkelijk 2009 - aangepast 2016    www.vinnietrans.be

Onze chauffeurs en hun vrachtwagen

Naam: Kristof

Vrachtwagen: Scania R620 Topline

 

Naam: Kurt

Bijnaam : Buurman

Vrachtwagen: Renault Magnum AE

2011 route 66

Extra: Magazijnverantwoordelijke Emdenweg

 

Still small enough to care,

but stronger to perform

Naam: Andy

Vrachtwagen: Scania R500 Topline V8

 

Naam: Ronny

Vrachtwagen: Scania R450 Streamline Topline

Vinnietrans Fansite
Vinnietrans Fansite
Vinnietrans Fansite
Vinnietrans Fansite

Naam : Michel

Vrachtwagen : Scania 124l 420 PK Topline

Naam : André

Vrachtwagen : Daf XF 105 460 PK SuperSpaceCab

Vinnietrans Fansite
Vinnietrans Fansite

Naam : Frank

Bijnaam : Ouwe vos

Vrachtwagen : Scania 144l 480 Topline V8

Lesgever : Global Port Training Antwerpen : meer info op de pagina 'opleiding C95'

Vinnietrans Fansite
Vinnietrans Fansite
Vinnietrans Fansite
Vinnietrans Fansite
Vinnietrans Fansite
Vinnietrans Fansite
Vinnietrans Fansite
Vinnietrans Fansite
Vinnietrans Fansite
Vinnietrans Fansite
Vinnietrans Fansite
bottom of page